Welkom op deze webpagina, even voorstellen....

Imbrix bouwconsultancy

Imbrix bouwconsultancy is een ambitieus allround eenmansbedrijf voor advies, voorbereiding, begeleiding, projectmanagement en uitvoering van de zakelijke, meer lezen...
Imbrix bouwconsultancy is een ambitieus allround eenmansbedrijf voor advies, voorbereiding, begeleiding, projectmanagement en uitvoering van de zakelijke en particuliere bouw- en vastgoedmarkt. De laatste jaren voornamelijk als interim-bouwkundige ingehuurd door diverse bedrijven en instellingen zoals Maars projecten, B+K alusystemen, het Martini Ziekenhuis, aannemingsbedrijf Draisma/ Dura Vermeer en het gerenommeerde multidiciplinaire adviesbureau ABT.
Op dit moment zit Imbrix bouwconsultancy in een overgangsfase, het interim-management zal blijven bestaan maar de werkzaamheden worden nu uitgebreid naar gestructureerd beheer van vastgoed. Deze uitbreiding van werkzaamheden zal zich net als deze website in de toekomst steeds meer ontwikkelen en verder uitgroeien.

Frank Bergman

Mijn naam is Frank Bergman, in 1990 is mijn carrière in de bouwsector begonnen en heb in die 20 jaar een brede algemene bouwkundige kennis opgedaan, meer lezen...
Mijn naam is Frank Bergman, in 1990 is mijn carrière in de bouwsector begonnen en heb in die 20 jaar een brede algemene bouwkundige kennis opgedaan met ruime ervaring in de theoretische voorbereiding direct betrokken bij de praktijk, de uitvoering, nazorg en het beheer.

Belangrijk in het beheer van uw vastgoed waar de theorie en praktijk samenkomen. Beheren in onze sector is het zorgen voor vastgoed daarvoor is die brede kennis en ruime ervaring nodig omdat vastgoed erg divers is. Vastgoedbeheer is niet alleen het technisch instanthouden, verbeteren, veranderen en uitbreiden maar heeft ook te maken  met veel belangrijke randverschijnselen en invloedsferen als veiligheid, energiezuinigheid, verzekeringen, wettelijke voorschriften, vergunningen, reserveren van financiele middelen (zonder geld geen onderhoud en beheer) en nog breder toekomstvisie en huisvestingsbeleid.

Beheer is niet iets wat je er zomaar bij doet, vastgoed is een waardevol bezit en heeft een functie die betaalbaar behouden moet blijven. Daarvoor is inzicht nodig en inzicht krijg je door ervaring maar ervaring alleen is ook niet genoeg een theoretische onderbouwing om instrumenten/ methoden eigen te maken of verder door te ontwikkelen specifiek gericht op het beheer is ook belangrijk.  Hiervoor heb ik recentelijk een opleiding gevolgd. De COMOG (Consultants Onderhouds Management Onroerend Goed) neemt via de SCEV (Stichting COMOG Examens Vastgoed) examens af die ik in 2010 met succes afgerond heb.

Beheren

Beheren gaat niet alleen over grote zorginstellingen met gecompliceerde vraagstukken.
Beheren is ook de dakkapel , meer lezen...
Beheren gaat niet alleen over grote zorginstellingen met gecompliceerde vraagstukken.
Beheren is ook de dakkapel die u graag wil plaatsen omdat u de functie van uw ruimte of de waarde van uw woning wilt verbeteren. Imbrix kan u op uw vraagstelling adviseren en begeleiden en levert u wat u nodig heeft. Van een bouwkundige tekening voor de bouwvergunningaanvraag tot een compleet beheerplan.

Beheren is zorgdragen voor vastgoed, van klein tot groot.

Voorbereiden: externe partijen met invloed op het vastgoed Voorbereiden en managen: samenwerken, voorbereiden en beslissen Managen en controle/ toezicht: uitvoering externe partijen Controle: prestaties externe partijen en vastgoed Imbrix wil met u samenwerken om alle betrokken partijen en aspecten te organiseren. De methoden zijn vaak ingewikkelder maar het plan van aanpak voor iedere opdracht is simpel en doeltreffend:

  1. Gegeven
  2. Gevraagd
  3. Oplossing

De opdrachtgever kan om kosten te besparen veel zelf doen (Imbrix levert u de instrumenten) maar kan het geheel ook uitbesteden. Imbrix bouwconsultancy is uw vertegenwoordiger, die de basiswerkzaamheden, nodig voor het beheer en onderhoud van vastgoed, zelf uitvoerd. Specialistische werkzaamheden worden door Imbrix georganiseerd en uitbesteed aan andere partijen. In een uniek clusterconcept profiteren particulieren financieel en technisch van beschikbare onderlinge kennis.